Select Page

KYMCO MXU 500L EPS T3B

MXU 550l EPS t3b

Bent u op zoek naar een krachtige, robuuste en makkelijk te rijden quad?

We hebben de quad die je nodig hebt! De MXU 550i EPS is niet alleen een moderne en high-end look, het is ook een veelzijdige quad, klaar om alle soorten cursussen aan te pakken tijdens uw vrijetijdsbestedingen of uw professionele activiteit.

Het zal zich met gemak over moeilijk terrein verplaatsen en zal gemakkelijk alle soorten materialen kunnen slepen. Boek een proef om de kwaliteiten ervan in reële omstandigheden te ontdekken!

TECHNISCH

MOTOR: Eencilindermotor, 501 cc, injectie, viertakt, vloeistofkoeling

Transmissie: Automatisch en continu variabel, achteruitversnelling, korte versnelling

Max vermogen: 22.38 pk 

Benzinetank: 21 liter

Afmetingen(L x l x h): 2140 x 1245 x 1250 mm

Wielbasis: 1297 mm

Voorvering: Verstelbare hydraulische schokdempers

Achtervering: Verstelbare hydraulische schokdempers

Remmen: Av: Schijfrem    Ar: Schijfrem 

Banden voor/achter: Av: 25×08-12     Ar: 25×10-12

Drooggewicht: 373 kg

Motor

De MXU 550i EPS is uitgerust met een 501 cm3 eencilindermotor met een maximaal vermogen van 22,3 kW.

Hij heeft een traploze automatische transmissie met een secundaire transmissie voor het differentieelslot aan de voorzijde.

Met deze motor kunt u aanhangwagens van hout en zware materialen trekken, maar ook uit sporen en glibberig terrein komen. Het is een ideale motor voor aanhangwagens, maar ook voor alle soorten land- en bosbouwwerkzaamheden. De MXU 550i EPS heeft een grote brandstoftank (21L) waardoor u nog langer kunt genieten van uw ATV-ritten.

Design

Efficiënt en aantrekkelijk, de MXU 550i EPS heeft alles om te behagen met zijn avontuurlijke uitstraling die u niet onverschillig laat.

U zult verleid worden door de ergonomie en de intuïtieve bediening, waardoor het een uiterst plezierige quad is om te rijden.

Zijn imposante omvang is een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid tijdens de vele tests die hij zal moeten doorstaan.

Met de standaard lier en hefbal kunt u uw aanhangwagens en andere materialen met een ontluisterend gemak verplaatsen.

Comfort

De MXU 550i EPS is een uiterst aangename quad om te rijden.

Deze variant van onze bestseller heeft stuurbekrachtiging, voor een nog nauwkeurigere en comfortabelere rit.

Uitgerust met onafhankelijke veringen die in 5 standen verstelbaar zijn, kunt u de instelling kiezen die het beste bij u past, afhankelijk van uw rit en uw morfologie. De MXU 500i EPS heeft een indrukwekkende draagkracht dankzij de grote centrale kofferbak (met USB-aansluiting) en het afsluitbare opslagcompartiment. Het heeft ook bagagerekken voor en achter, beschermd door een plastic rand, zodat u extra bagage mee kunt nemen als u op reis gaat.

De uitstekende ergonomie en de krachtige motor zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw zondagse uitstapjes. Er zijn tal van accessoires beschikbaar om hem aan te passen aan uw wensen: voor- en achterbumpers, comfortset voor de passagier, aluminium voetsteunen, handbeschermers, enz.

Bezoek ons

Scooter-point

Nieuwlandlaan 9

3200 Aarschot

Contacteer ons

016 56 08 44

info@scooter-point.be

Openingsuren

Di: 9.00 – 12.30 en 13.30 – 17.00

Woe-Vr: 9.00-12.30 en 13.30-18.00

Zat: gesloten

Zon & Ma: gesloten