Select Page

KYMCO UXV 700L Sport EPS

UXV 700L SPORT EPS

Zin in een onvergetelijk avontuur?

Dan is de UXV 700 Sport EPSi de SSV die u zoekt Met zijn goed ontworpen uitrusting en motorprestaties om u tegen te zeggen, kunt u hindernissen overwinnen of om op het even welke weg sportief rijden. Met deze SSV zult u (nog meer) van trekken houden.

TECHNISCH

MOTOR: Eencilindermotor, 694.6 cc, injectie, viertakt, vloeistofkoeling

Transmissie: Automatisch en continu variabel, achteruitversnelling, korte versnelling

Secundaire Transmissie: 4×4, voorwielen elektrisch loskoppelbaar, differentieelblokkering vooraan

Benzinetank: 38 liter

Afmetingen(L x l x h): 2870 x 1480 x 1850 mm

Wielbasis: 1910 mm

Voorvering: Verstelbare hydraulische schokdempers

Achtervering: Verstelbare hydraulische schokdempers

Remmen: Av: Schijfrem    Ar: Schijfrem 

Banden voor/achter: Av: 26×09-14     Ar: 26×11-14

Drooggewicht: 547 kg

Aandrijving

De UXV 700i Sport heeft onder zijn carrosserie een eencilindermotor van 695 cc, met injectie. Deze gezwinde SSV is goed voor 45 pk bij 5500 tpm en een vermogen van 55 Nm bij 5500 tpm. Met dit vermogen onder het gaspedaal kunt u ook hindernissen die u goed berekend moet nemen, achter u laten. Als u sportief wil rijden, zorgt deze motor voor de nodige soepelheid en snelheid, goed voor een nooit-geziene rijervaring die zelfs de meest ervaren bestuurders zullen weten te waarderen. Maar ook aan de veiligheid van de bestuurder is gedacht: er werden krachtige schijfremmen geïnstalleerd om de kracht van de motor aan banden te leggen telkens als dat nodig is.

Design

Zijn harmonieuze lijnen, uitdagende voorzijde en matgrijze kleur eigen aan de sportversie geven de UXV 700i EPS zijn sportieve kwaliteitslook. En dan hebben we het nog niet gehad over de kantelbak met klep, die tot 200 kg kan vervoeren. Het design van deze SSV beklemtoont zijn sportieve kwaliteiten. Zo heeft het voertuig ook een volledig digitale teller, met alle informatie die u tijdens het gebruik nodig hebt. De sportversie is uitgerust met aluminium velgen van 14 inch, banden van twee soorten rubber, een sierlijke veiligheidsboog en matgrijze aankleding die niet onopgemerkt blijft. De kuipzetels vervolledigen de uitrusting van deze sport-SSV. Het reservoir van 31 liter werd vernuftig geïntegreerd om een maximum aan stabiliteit te garanderen. U ziet het: de UXV 700i SPORT EPS werd echt ontworpen voor een sportief en kwaliteitsvol gebruik.

Comfort

Zowel in termen van uitrusting als van opbergruimte, kent de UXV 700i EPS SPORT zijn gelijke niet. De ophanging doet u alle oneffenheden van het terrein vergeten, wat maakt dat u sportief kunt rijden zonder moe te worden. De geluidsisolatie werd geperfectioneerd zodat u nog meer comfort ervaart als u met een passagier rijdt. Bovendien biedt de UXV 700 EPS SPORT heel wat praktische opbergruimte: handschoenenkastje met slot, centraal opbergvak midden onder de motorkap (hier kunnen twee helmen in), waterdichte kist onder de bestuurderszetel. Zo kunt u goed uitgerust reizen en al uw materiaal op een handige manier opbergen. De versnellingshendel heeft 5 opties: korte versnellingen, lange versnellingen, neutrale stand, achteruitversnelling en parkeerstand: geen situatie die u niet aankan.

Bezoek ons

Scooter-point

Nieuwlandlaan 9

3200 Aarschot

Contacteer ons

016 56 08 44

info@scooter-point.be

Openingsuren

Di: 9.00 – 12.30 en 13.30 – 17.00

Woe-Vr: 9.00-12.30 en 13.30-18.00

Zat: gesloten

Zon & Ma: gesloten