Select Page

KYMCO UXV 450L

UXV 450L

De compacte en soepele UXV 450i is de ideale SSV voor wie op zoek is naar een licht bedrijfsvoertuig dat tijdens uitstappen aangename gewaarwordingen teweegbrengt.

Dankzij zijn eerder kleine formaat en zijn reactieve motor kunt u zich een weg banen daar waar grotere modellen vaak vast zouden komen te zitten. Het is het perfecte hulpmiddel voor landbouwers, maar ook voor de liefhebbers van trektochten.

TECHNISCH

MOTOR: Eencilindermotor, 433 cc, injectie, viertakt, vloeistofkoeling

Transmissie: Automatisch en continu variabel, achteruitversnelling, korte versnelling

Secundaire Transmissie: 4×4, voorwielen elektrisch loskoppelbaar, differentieelblokkering vooraan

Benzinetank: 32 liter

Afmetingen(L x l x h): 2680 x 1440 x 1850 mm

Wielbasis: 1830 mm

Voorvering: Verstelbare hydraulische schokdempers

Achtervering: Verstelbare hydraulische schokdempers

Remmen: Av: Schijfrem    Ar: Schijfrem 

Banden voor/achter: Av: 25×08-12     Ar: 24×10-12

Drooggewicht: 529 kg

Aandrijving

De UXV 450 wordt aangedreven door een eencilindermotor (viertakt) met injectie en vloeistofkoeling. Hij is met zijn 442 cc het meest compacte model uit het gamma. Zijn motor reageert ongelofelijk snel bij een laag toerental, wat heel handig is als u hem voor beroepsdoeleinden gebruikt en heel precieze manoeuvres moet uitvoeren. Dat de motor centraal gemonteerd is, maakt dat deze SSV ook uitermate stabiel is, want het gewicht is zeer goed verdeeld.

Design

Deze SSV werd ontworpen om in beperkte ruimtes gebruikt te worden, en hij is dan ook zo compact mogelijk. Het design is een weerspiegeling van de visuele signatuur van Kymco, waarvan het succes een feit is: de moderne en begeerde voorzijde bekoort immers een grote meerderheid van de bestuurders. De achterkant is kort, maar is toch voorzien van een kantelbak met klep, waarin u tot 200 kg puin, groenafval en materiaal in één keer kunt vervoeren. Het voertuig is na gebruik ook makkelijk schoon te maken, en dat de voetenplank vlak is, draagt daar zeker toe bij. De volledige digitale teller geeft u alle informatie die u nodig hebt om het voertuig te besturen.

Comfort

De goed uitgeruste UXV 450i heeft ook enkele opbergvakken, wat bewijst dat er over het concept goed werd nagedacht. Als u instapt, kunt u het stuur naar boven kantelen, zodat u makkelijk op de brede bank uit één stuk kunt gaan zitten. Rechts van u zit de versnellingshendel waarmee u kunt schakelen en de parkeerrem kunt inschakelen, afhankelijk van de situatie. De differentieel achteraan is ideaal wanneer ingewikkelde manoeuvres uitgevoerd moeten worden en het is altijd handig om er gebruik van te kunnen maken als dat nodig is. Dit bedrijfsvoertuig heeft mogelijkheden te over om al het gereedschap en de uitrusting die u voor uw activiteit nodig hebt, op te bergen: een handschoenenkastje met slot, 2 flessenhouders, een opbergruimte onder de bank, een “geheime” ruimte in de klep en een koffer onder de motorkap.

Bezoek ons

Scooter-point

Nieuwlandlaan 9

3200 Aarschot

Contacteer ons

016 56 08 44

info@scooter-point.be

Openingsuren

Di: 9.00 – 12.30 en 13.30 – 17.00

Woe-Vr: 9.00-12.30 en 13.30-18.00

Zat: gesloten

Zon & Ma: gesloten