Select Page

KYMCO UXV 700L

UXV 700L

De UXV 700i EPS is de SSV die kracht en comfort combineert, voor uw werk op het land en voor uw vrije tijd.

U wil een SSV aanschaffen die niet alleen nuttig is voor uw werk, maar ook om er uitstappen mee te doen en om er “off track” hindernissen mee te nemen? Wij hebben voor u een voertuig ontworpen dat hiervoor de ideale prestaties levert

TECHNISCH

MOTOR: Eencilindermotor, 694.6 cc, injectie, viertakt, vloeistofkoeling

Transmissie: Automatisch en continu variabel, achteruitversnelling, korte versnelling

Secundaire Transmissie: 4×4, voorwielen elektrisch loskoppelbaar, differentieelblokkering vooraan

Benzinetank: 38 liter

Afmetingen(L x l x h): 2870 x 1480 x 1850 mm

Wielbasis: 1910 mm

Voorvering: Verstelbare hydraulische schokdempers

Achtervering: Verstelbare hydraulische schokdempers

Remmen: Av: Schijfrem    Ar: Schijfrem 

Banden voor/achter: Av: 25×08-12     Ar: 25×10-12

Drooggewicht: 547 kg

Aandrijving

De UXV 700i is uitgerust met een eencilindermotor van 695 cc met injectie. Deze krachtige en tegelijkertijd speelse motor levert sportieve prestaties op, dankzij zijn 45 pk bij 5500 tpm en 55 Nm bij 5500 tpm. Zijn vermogen is ideaal op elke lastige ondergrond waar u op terecht zou kunnen komen. Bovendien is hij snel genoeg om, ook met zwaar materiaal, moeiteloos over een gladde, rotsachtige en zelfs steile ondergrond te rijden. Tijdens uw uitstappen zult u dankzij de motor van de UXV 700 EPS echt kunnen genieten van de acceleraties en echt ingewikkelde parcours kunnen afleggen. Het reservoir van 31 l maakt dat de UXV 700 EPS ook voldoende autonomie heeft voor al uw taken waarvoor u vaak heen en weer moet rijden.

Design

De UXV 700 met zijn hogere voorzijde en fijne lijnen is een SSV die bij u in de smaak zal vallen. Hij is het perfecte compromis tussen bedrijfs- en vrijetijdsvoertuig, dankzij een compact en niet minder praktisch design. En de kantelbak met klep kan maar liefst 200 kg torsen. Dat betekent dat u al het nodige materiaal voor uw landbouwbedrijf, jerrycans met brandstof en bijvoorbeeld ook kampeerspullen kunt meenemen, bijvoorbeeld voor een uitstap van enkele dagen. U kunt zich vast geen ritten meer inbeelden zonder deze UXV 700 EPS met zijn volledig digitale teller, zijn vlakke voetenplank en zijn aangepaste design.

Comfort

Of u uw UXV 700i EPS nu koopt voor professioneel gebruik of voor uw vrije tijd, of – beter nog – voor beide, hij biedt u in elk geval al het comfort dat u bij uw activiteiten nodig hebt. De kwaliteitsophanging werd speciaal ontworpen zodat alle schokken worden opgevangen. Bovendien bevat deze SSV ook tal van opbergruimtes én een kantelbak: een handschoenenkastje met slot, een centraal opbergvak, een flessenhouder, een grote opbergruimte onder de motorkap in het midden, waarin u uw helmen kunt opbergen, en een waterdichte kist onder de bestuurderszetel. Stuk voor stuk goed doordachte opbergruimtes, zodat u al wat u voor uw werk of comfort nodig hebt, kunt meenemen. Verder heeft de UXV 700 ook een versnellingshendel met 5 opties – korte versnelling, lange versnelling, neutrale stand, achteruitversnelling en parkeerstand – zodat u alle situaties probleemloos aankunt.

Bezoek ons

Scooter-point

Nieuwlandlaan 9

3200 Aarschot

Contacteer ons

016 56 08 44

info@scooter-point.be

Openingsuren

Di: 9.00 – 12.30 en 13.30 – 17.00

Woe-Vr: 9.00-12.30 en 13.30-18.00

Zat: gesloten

Zon & Ma: gesloten